A kosárban 0 db termék található
0 Ft + szállítás
Kontaktlencsék
Kontaktlencse ápolószerek
E-mail cím
Jelszó
Elfelejtett jelszó?
Még nincs azonosítód?
Regisztrálj!
Magunkról

Üdvözöljük az Olivér Optikai Kft. portálján!

 

 

 

 

 

 

 

 Társaságunk  1998 óta foglalkozik magas minőségű optikai cikkek, napszemüvegek, keretek, kontaktlencsék kereskedelmével illetve szemüvegkészítéssel. Üzleteinkkel Budapest főbb bevásárlóközpontjaiban már találkozhatott. 

 

Egyedi szolgáltatásként nagy számban készítünk dioptriás napszemüvegeket napszemüvegkeretbe is, ívelt, nagy bázisú, maximális védelmet nyújtó lencsékkel széles dipotriatartományban.

 

Nagy számban forgalmazunk továbbá Oakley napszemüvegeket és Oakley optikai kereteket, az Arena Plázában lévő üzletünkben, melyekbe szintén vállaljuk dioptriás szemüvegek és napszemüvegek elkészítését rövid határidővel.

 

Ezt az oldalt azzal a céllal hoztuk létre, hogy vásárlást a lehető legkényelmesebbé tegyük azáltal, hogy forgalmazott termékeink egy részét otthonában kiválassza, megrendelje és akár másnap át is vegye azokat.

 

Szolgáltatásunk más hasonló oldalaktól abban különbözik, hogy a megjelenített termékek többségét raktáron tartjuk, és nem csak megrendelésekor kezdjük el beszerezni a kívánt napszemüveget vagy kontaktlencsét.
 

Áraink a kontaktlencsék esetében a forgalmazók ajánlott fogyasztói árai szerint kerültek meghatározásra, a napszemüvegek és optikai keretek esetében pedig az ajánlott fogyasztói árból is tudtunk 10-30%-os kedvezményt nyújtani az internetes értékesítés költségcsökkentő előnyeit kihasználva!

 

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az itt meghirdetett árakat csakis internetes megrendelés esetére tudjuk biztosítani, üzleteinkben egyes termékek árai ettől eltérőek lehetnek!

 

Kezdőlap - Kapcsolat - Rendelés követés - Magunkról
www.oliver-optika.hu @ 2010