A kosárban 0 db termék található
0 Ft + szállítás
Kontaktlencsék
Kontaktlencse ápolószerek
E-mail cím
Jelszó
Elfelejtett jelszó?
Még nincs azonosítód?
Regisztrálj!
Magunkról

Üdvözöljük az Olivér Optikai Kft. portálján!

 

 

 

 

 

 

 

 Társaságunk  1998 óta foglalkozik magas minőségű optikai cikkek, napszemüvegek, keretek, kontaktlencsék kereskedelmével illetve szemüvegkészítéssel. Üzleteinkkel Budapest főbb bevásárlóközpontjaiban már találkozhatott. 

 

Egyedi szolgáltatásként nagy számban készítünk dioptriás napszemüvegeket napszemüvegkeretbe is, ívelt, nagy bázisú, maximális védelmet nyújtó lencsékkel széles dipotriatartományban.

 

Nagy számban forgalmazunk továbbá Oakley napszemüvegeket és Oakley optikai kereteket, az Arena Plázában lévő üzletünkben, melyekbe szintén vállaljuk dioptriás szemüvegek és napszemüvegek elkészítését rövid határidővel.

 

Ezt az oldalt azzal a céllal hoztuk létre, hogy vásárlást a lehető legkényelmesebbé tegyük azáltal, hogy forgalmazott termékeink egy részét otthonában kiválassza, megrendelje és akár másnap át is vegye azokat.

 

Szolgáltatásunk más hasonló oldalaktól abban különbözik, hogy a megjelenített termékek többségét raktáron tartjuk, és nem csak megrendelésekor kezdjük el beszerezni a kívánt napszemüveget vagy kontaktlencsét.
 

Tovább »
Elérhetőség

Telefon: 06 20 571 9326

 

A honlapon megjelenített termékekkel, a folyamatban lévő megrendelésekkel kapcsolatban bármikor érdeklődhet a 06 20 571 9326 telefonszámon üzleteink nyitvatartási ideje alatt. Ha üzenetet hagy, rövid időn belül visszahívjuk. Ezen a telefonszámon felvílágosítást kérhet a honlapon még nem szereplő de a cég üzleteiben forgalmazott termékeinkről, segítséget kaphat napszemüvegek, színválasztásához, egyeztethet a kiszállításról, átvételről.

 

Ha emailben szeretne felvilágosítást kérni, keresen minket a rendeles@oliver-optika.hu címen! levelére rövid időn belül válaszolunk, kérése esetén telefonon visszahívjuk!


Üzleleinket az alábbi címeken érheti el:

Tovább »
Szállítási módok, fizetési információk, kedvezmények

Fontos tudnia, hogy a webshopban vásárolt árucikkeket Budapest belterületén személyesen, saját futárunkkal szállítjuk házhoz, az átvételkor munkatársunk lehetőséget biztosít arra, hogy az adott napszemüveget/szemüvegkeretet felpróbálja, megvizsgálja, és csak ezután döntsön a vásárlásról. Amennyiben az adott modell mégsem nyerné el a tetszését, a terméket nem kell megvásárolnia, és semmilyen egyéb költséget nem számítunk fel.

 

Tovább »
Vásárlási információk

17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet a távollevők között kötött szerződésekről.

 

 

A Kormány a fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény (a továbbiakban: Fvtv.) 55. §-ának e) pontjában foglalt felhatalmazás alapján a következőket rendeli el:

 

Tovább »
Ismerje meg a Hoya - PNX lencsecsaládot!

Rövid ismertetőnkben egy kifejezetten sportoláshoz, aktív szabadidőtöltéshez, valamint speciális elkészítési módú (fúrt, damilos) szemüövegkeretekhez kialakított lencsecsaládra hívjuk fel szíves figyelmét. 

Tovább »
Adatvédelmi nyilatkozat

Az Olivér Optikai Kft tiszteletben tartja a honlapot felkereső minden természetes személy személyiségi jogait. A honlapon keresztül gyűjtött adatokat elsősorban a kért szolgáltatás teljesítéséhez, másodsorban vállalatunk általános tevékenységének fejlesztéséhez használjuk fel.

Tovább »
Kezdőlap - Kapcsolat - Rendelés követés - Magunkról
www.oliver-optika.hu @ 2010